HC Catwyck D1 – Tempo ’34 D1
Dames 1

Na een drukke trainingsweek waarin we daarnaast afgelopen vrijdag de Silvercup wedstrijd
van Wateringse veld D1 met 2-3 hadden gewonnen, waren we klaar om vandaag ook punten
te pakken in de competitie. Maar eerst was het aan de mini’s Lynn Brandt en Noor
Ouwehand, uit de M8E2, om de afslag te nemen.

Lees meer
Zaalcompetitie
Clubnieuws
Naar aanleiding van het centraal afgelasten van de zaalwedstrijden afgelopen zondag 9 februari, heeft de zaalcompetitieleiding onderstaande informatie naar de verenigingen gestuurd:
 
Worden de wedstrijden ingehaald?
(Centraal) afgelaste wedstrijden worden niet (centraal) ingehaald. Teams/verenigingen mogen dit wel op eigen initiatief en kosten doen.
Uiteraard in overleg met de tegenstander (het kan niet aan een andere partij worden opgedrongen). Het is toegestaan 1 wedstrijd in te halen. Inhaalwedstrijden moeten uiterlijk zondag 1 maart a.s. gespeeld zijn. 
 
Hoe zit het met uitslag/dwf van een wedstrijd die ingehaald wordt?
Geplande inhaalwedstrijden kunnen bij het Districtskantoor aangemeld worden. Als de inhaalwedstrijden worden gespeeld in een hal die in het planningssysteem staat, dan kunnen de wedstrijden in de Standenmotor worden gezet en zal er een dwf worden aangemaakt. Mocht dat niet het geval zijn dan kunnen de uitslagen t/m maandag 2 maart ter verwerking worden gemaild.  De uitslagen zullen dan nog in Standenmotor worden opgenomen.
 
Wie is er kampioen? Hoe wordt de eindstand in de poule bepaald?
Als in een poule sprake is van een ongelijk aantal gespeelde wedstrijden dan is de competitie niet volledig gespeeld. Het is in dat geval alleen mogelijk een officieus kampioenschap uit te roepen. De stand kan dan berekend worden door het aantal behaalde punten te delen door het aantal gespeelde wedstrijden. Dit zullen wij ook hanteren voor poules waar promotie/degradatie van toepassing is. Standenmotor is helaas niet in staat om het op die manier weer te geven, daar zal dus het team met de meeste punten bovenaan blijven staan.
 
wedstrijdsecretaris
Maarten van der Plas
Lees meer
Lodé van Beelen benoemd tot Erelid HC Catwyck
Clubnieuws
Na een onafgebroken periode van 12 jaar penningmeester te zijn geweest van HC Catwyck, heeft Lodé van Beelen tijdens de ALV van 30 januari afscheid genomen als bestuurslid. Toen hij maanden geleden in verband met een verhuizing naar Best zijn vertrek aankondigde moesten wij allemaal even goed slikken. Zijn degelijke benadering van het financiële reilen en zeilen van onze club is door de jaren heen goud waard gebleken. Jaar in jaar uit schreven we gezonde cijfers, en dat is alleen mogelijk met een vakkundige en degelijke penningmeester. Maar ook als collega en vriend in het bestuur zullen we Lodé ontzettend gaan missen.
 
Volstrekt terecht, en als blijk van onze enorme waardering, werd Lodé tijdens, en met unanieme steun van de ALV door het bestuur tot Erelid benoemd. 
 
We wensen Lodé en Els een hele mooie tijd in Best, en we gaan ze zeker nog zien, want de caravan krijgt een mooie plek in Rijnsburg.

Het bestuur HC Catwyck

Wim Korndorffer
Voorzitter
Lees meer
Zaaltitel Dames 1
Dames 1

Eerder vandaag is het zaalteam van Dames 1 kampioen geworden. Gefeliciteerd Dames!

Lees meer
Eerste seizoenshelft om trots op te zijn
Mededelingen bestuur & commissies

Het is inmiddels 1 december en de laatste wedstijden van de buitencompetitie worden vandaag gespeeld. De progressie van de gehele club blijft voorduren en dat is een groot compliment naar alle betrokkenen en met name de spelers, trainers en coaches.

Lees meer
MA1 stijgt op de ranglijst
Meisjes A1

In de allerlaatste veldwedstrijd van 2019 hebben de Meiden van de A1 met een ruime 5-0 overwinning het jaar zeer goed weten af te sluiten.

Lees meer
Enerverende hockeywedstrijd MA1
Meisjes A1

Afgelopen zaterdag kwam het Delftse HUDITO MA1 op bezoek om het op sportpark De Krom tegen Catwyck Meisjes A1 op te nemen.

Lees meer
Gelijkspel Meisjes A1
Meisjes A1

Op 2 november ontvangen wij al voor de 3e keer (!) Zoetermeer MA2. Na een drieluik en voorcompetitie volgt vandaag de eerste competitiewedstrijd in de allerhoogste poule van Zuid Holland.

Lees meer
Wisselend succes in periode 1
Mededelingen bestuur & commissies

De eerste periode tussen de zomer- en herfstvakantie is voor de junioren van HCC inmiddels afgerond. Na de herfstvakantie start logischerwijs de tweede periode welke tot de zaalperiode doorloopt en zullen vrijwel alle teams nieuwe tegenstanders treffen.

Lees meer
Catwyck D1- Pijnacker D1
Dames 1

Na het verlies van vorige week waren we vandaag gebrand om te winnen. Mini’s van de week Eline en Valerie uit m8e2 wisten knap het eerste doelpunt te scoren.  

Lees meer
MA1 begint beter te hockeyen
Meisjes A1

De meiden van onze A1 zijn in de lopende voorcompetitie 1e klasse op weg om een goede eindklassering te behalen.

Lees meer
Barendrecht D1-Catwyck D1
Dames 1

Op een warme zondag verzamelden wij om half 11 op onze vertrouwde club om naar Barendrecht te vertrekken. Gelukkig waren we al lekker op tijd bij de tegenstander om nog een kop koffie te drinken en ons klaar te maken voor de teambespreking. 

In de kleedkamer was er tijd om onze concentratie te pakken en de koppies dezelfde kant op te zetten. Wij wilden allemaal graag de drie punten mee naar huis nemen. Na onze voorbereiding, shake hands en het fluitsignaal kon de wedstrijd beginnen.

Lees meer
1Bite steekt Meisjes A1 in het nieuw
Meisjes A1

1Bite (wat tot de Haasnoot Fish group toebehoort) heeft de MA1 verwend met mooie trainingspakken waarmee het team een mooi visitekaartje voor HCC is.

Lees meer
Hgc M8-E1 - Hcc M8-E1
Meisjes 8-E1

Vandaag stond de 1e competitiewedstrijd van het seizoen op het programma. We vertrokken vroeg, zodat we niet in de file van Wassenaar zouden komen te staan. We kwamen ruim op tijd aan en na lekker ingespeeld te hebben kon de wedstrijd beginnen.

Lees meer
Noodoproep trainers
Clubnieuws

HCC zoekt nog steeds trainers voor diverse teams om te trainen vanaf maandag 17:00 uur en woensdag 19:00 uur

Ben je geïnteresseerd, stuur dan een mail naar Hockeyzaken@hccatwyck.nl

Lees meer

Agenda

07
jan

Cursus Clubscheidsrechter

t/m 01-05-2020
08
apr

Paaseieren zoeken

15:00 – 19:00
17
apr

Koningsspelen 2020

07:00 – 15:00
10
jun

High Tea / Laatste training

15:00 – 19:00
Toon volledige agenda

Facebook

Contact

Sportpark de Krom
De Krom 1H
2221 KJ Katwijk
Open in Google Maps
Postadres
Postbus 2049
2220 BA Katwijk
071 - 40 28 670 071 - 40 28 670